Poteka vpis novih članov , pridružite se nam!
Z vpisom pričnemo v četrtek, 1. 9. 2022, na Mestnem stadionu ob jezeru med 17. in 18. uro. 
Vpišete se lahko tudi vse dni v septembru, od ponedeljka do četrtka, med 17.00 in 18.00 na stadionu. 

Sponzorji

Premogovnik Velenje je tehnološko visoko razvito podjetje, ki predstavlja referenčno točko v premogovništvu Zahodne Evrope. Svojo uspešno zgodbo gradimo na temeljih tradicije in lastnega znanja, z najboljšo tehnološko opremo, ki smo jo sami razvili. S pripadnostjo zaposlenih, ki so vrhunsko usposobljeni na različnih področjih, ter s smelo začrtanimi razvojnimi koraki optimistično strmimo v prihodnost najmanj do leta 2054. Proizvodnja se v Premogovniku Velenje odvija v skladu z načeli trajnostnega razvoja, pri čemer upoštevamo in delujemo v skladu s štirimi standardi kakovosti. Svoje delovanje širimo v JV regijo, Turčijo, Gruzijo, na Slovaško, Pacifik, kjer smo prisotni s svojim lastnim znanjem, tehnologijo in opremo.

HTZ Velenje je največje hčerinsko podjetje v Skupini Premogovnik Velenje in hkrati tudi invalidsko podjetje. Njegova dejavnost je zelo raznovrstna in vključuje proizvodnjo zaščitnih sredstev, Studio HTZ s storitvami fotokopiranja, oblikovanja, tiska in elektronskega arhiviranja, elektrostrojne storitve, reševalno-servisno dejavnost, eksterne rudarske programe, AquaVallis, Sonelex, strojni remont, elektro remont, program kovinske galanterije, lakirnico, pranje in negovanje perila in varovanje. 

RGP se ukvarja z gradbeno dejavnostjo, saj izvaja rudarske gradbene storitve, prodaja gradbeni material pod lastno blagovno znamko Tormalt in proizvaja kamene agregate.

Podjetje GOST se ukvarja z gostinstvom in turizmom. Vrhunsko kvaliteto njihovih storitev lahko preizkusite v naslednjih enotah: Hotelu Barbara v Fiesi, Hotelu Oleander v Strunjanu, Restavraciji Jezero v Velenju, Okrepčevalnici Arkada v Velenju, Gostilnici Pri Knapu v Velenju in v Vili Široko v Šoštanju. Poleg gostinstva in hotelirstva izvajajo tudi catering, organizacijo prireditev in banketov, rojstnodnevnih zabav z animacijo ter pogostitev ob različnih priložnostih (poroke, birme, jubileji, seminarji, protokolarni dogodki).

PV Invest se ukvarja z nepremičninskimi naložbami, izvajajo geodetske in jamomerske storitve, gradbeno in komunalno vzdrževanje ter urejanje okolja in gradbeni inženiring.

V PV Centru starejših Zimzelen v Topolšici ponujajo oskrbo za starejše osebe. Sprejmejo lahko 157 stanovalcev, tudi z možnostjo začasne namestitve. 

Zimsko-letni turistični center Golte s sodobnim hotelom na nadmorski višini 1410 metrov vam v zimskem času ponuja nepozabno smuko. V poletnem času pa obilo adrenalinske zabave in pohodniških užitkov v neokrnjeni naravi. V sodobno urejeni kongresni dvorani organizirajo seminarje, konference, poslovna srečanja in izobraževanja.