VPIŠI SE V ATLETSKO ŠOLO VELENJE!
VPIS POTEKA OD PONEDELJKA, 2.9.2019, DO ČETRTKA, 5.9.2019 OB 17.00 NA STADIONU OB JEZERU.

Ekipno prvenstvo Slovenije za člane in članice

31. 5. 2017
Na Ekipnem prvenstvu Slovenije, ki se je odvilo v Celju, 20. in 21. 5. 2017, se je naša članska ekipa dobro odrezala. Po  prvem dnevu tekmovanja so bile članice našega kluba na petem mestu, moški pa na sedmem. Med posamezniki so blesteli: Jerneja Smonkar, ki je v teku na 400 m osvojila 2. mesto, Urška Lampret v metu diska, prav tako srebro, Tina Česnik, ki je v teku na 5000 m osvojila bron ter Peter Hribaršek, ki se je uspešno vrnil po poškodbi in v eku čez visoke ovire osvojil srebro.
Tudi drugi dan je bil izredno uspešen za našo ekipo, ki je v končni razvrstitvi obdržala mesta iz prvega dne. Med vsemi klubi v Sloveniji so si naši člani priborili sedmo mesto, članice pa peto. 
Posamezno zmago si je z odličnim tekom na 400 m z ovirami pritekel Peter Hribaršek, med članicami pa je z odličnim metom kopja osvojila srebro, za Martino Ratejevo in z osebnim rekordom 57, 84, Bernarda Letnar, ki je postala vice prvakinja tudi v suvanju krogle. Tudi vsem ostalim se zahvaljujemo za izredno borbenost in nabiranje točk za velenjsko ekipo