Poteka vpis novih članov , pridružite se nam!
Kdaj? V sredo, 1. in v četrtek, 2. 9. 2021, na Mestnem stadionu ob jezeru med 17. in 18. uro. 
Vpišete se lahko tudi vse dni v septembru, od ponedeljka do četrtka, med 17.00 in 18.00 na stadionu. 

Ekipno prvenstvo Slovenije za člane in članice

31. 5. 2017
Na Ekipnem prvenstvu Slovenije, ki se je odvilo v Celju, 20. in 21. 5. 2017, se je naša članska ekipa dobro odrezala. Po  prvem dnevu tekmovanja so bile članice našega kluba na petem mestu, moški pa na sedmem. Med posamezniki so blesteli: Jerneja Smonkar, ki je v teku na 400 m osvojila 2. mesto, Urška Lampret v metu diska, prav tako srebro, Tina Česnik, ki je v teku na 5000 m osvojila bron ter Peter Hribaršek, ki se je uspešno vrnil po poškodbi in v eku čez visoke ovire osvojil srebro.
Tudi drugi dan je bil izredno uspešen za našo ekipo, ki je v končni razvrstitvi obdržala mesta iz prvega dne. Med vsemi klubi v Sloveniji so si naši člani priborili sedmo mesto, članice pa peto. 
Posamezno zmago si je z odličnim tekom na 400 m z ovirami pritekel Peter Hribaršek, med članicami pa je z odličnim metom kopja osvojila srebro, za Martino Ratejevo in z osebnim rekordom 57, 84, Bernarda Letnar, ki je postala vice prvakinja tudi v suvanju krogle. Tudi vsem ostalim se zahvaljujemo za izredno borbenost in nabiranje točk za velenjsko ekipo