VPIŠI SE V ATLETSKO ŠOLO VELENJE!
VPIS NOVIH ČLANOV POTEKA SKOZI VSE LETO. VABLJENI!

Prvenstvo Slovenije v dvorani za člane in članice, Celje

22. 2. 2016


V soboto, 20.2.2016, je bilo v Celju v atletski dvorani prvenstvo Slovenije za člane in članice. Naši atleti so bili odlični. V šprintu na 60 m je postala državna prvakinja s časom 7,27, Maja Mihalinec. Maja že ima normo za svetovno prvenstvo v dvorani, ki bo meseca marca v Portlandu v ZDA. Prav tako ima tudi že doseženo normo za OI, ki bodo letos Riu.
Z zlatom se je okitila tudi naša daljinašica, Nina Djordjevič, s preskočenimi 635 cm. Nina se je uspešno vrnila na zaletišče za skok v daljino po lanskoletni dolgotrajni poškodbi stopala. Sedaj na polno trenira in seveda lovi normo za OI v Riu. 
Poleg dveh zlatih smo dobili tudi eno bronasto medaljo in sicer v teku na 60 m z ovirami. Osvojil jo je naš oviraš, Peter Hribaršek, ki je sicer specialist za tek na 400 m z ovirami, vendar je dokazal, da se tudi na krajših razdaljah uvršča v sam slovenski vrh.
Nehvaležno, četrto mesto pa je pripadlo našemu mlademu skakalcu troskoka, Dinu Subašiču, ki mu tokrat ni šlo najbolje na zaletišču. Je pa Dino letos v dvorani že pokazal svoje, saj je postal državni prvak v troskoku v konkurenci mlajših mladincev in osvojil srebro v kategoriji starejših mladincev. 
Čestitamo!
Rezultati: 
file:///C:/Users/akvelenje/Downloads/20160220_klc.pdf