Vpis novih članov poteka skozi vse leto. Pridružite se nam!

Občinsko prvenstvo v krosu, Velenje

15. 4. 2015

Včeraj, 13.4.2015, je na stadionu v Velenju potekalo medobčinsko tekmovanje v krosu za učence in učenke osnovnih šol iz Velenja, Šoštanja in Šmartnega ob Paki.
Tekmovali so posamično deklice in dečki od prvega do devetega razreda, ter ekipno mlajši dečki in deklice od prvega do petega razreda ter starejši dečki in deklice od šestega do devetega razreda. V mlajši ekipni razvrstitvi so bili najboljši učenci in učenke OŠ Livada, drugi so bili iz OŠ Šalek in tretji iz OŠ Gustava Šiliha. V ekipni razvrstitvi starejših učencev in učenk pa so najbolje odtekli učenci in učenke OŠ Šalek, drugo mesto so si prislužili učenci OŠ Livada in na tretjem mestu so pristali učenci OŠ Gustava Šiliha.
Vsi so se borili po svojih najboljših močeh in prispeli utrujeni v cilj, vendar zadovoljni, da so premagali razdaljo, ki so jo morali preteči.

Vsi, ki so pritekli skozi cilj so zmagovalci in teh je bilo včeraj natančno 800. Čestitke vsem! Rezultate tekmovanja si lahko pogledate na povezavi http://www.sportnazvezavelenje.si/novica-detajl.php?id=426