Vpis novih članov poteka skozi vse leto. Pridružite se nam!

Atletski konec tedna zaznamovala tekmovanja Atletskega pokala Slovenije za starostne kategorije U12, U14 in U16

Velenje, Koper, 23. 6. 2013

Pretekli atletski konec tedna so zaznamovala tekmovanja za Atletski pokal Slovenije v starostnih kategorijah U16, U 14 in U 12. Za pionirke in pionirje, mlajše od 16 let, je tekmovanje potekalo v Velenju, za dve oziroma 4 leta mlajše kolegice in kolege pa v Kopru. Atletinje in atleti velenjskega atletskega kluba so dosegli dobre rezultate, posebej pa so se izkazale pionirke U16, ki so na domačem stadionu Ob jezeru osvojile drugo mesto. Uvrstitev na zmagovalni oder je uspela tudi pionirkam U12, ki so bile v Kopru tretje.

V Velenju so pionirji s 112 točkami osvojili četrto mesto. Velik uspeh so dosegle pionirke, ki so bile s 171 točkami druge. Posebej veseli dejstvo, da je ekipa Atletskega kluba Velenje izjemno mlada, kar pomeni, da bo v prihodnji sezoni v skoraj nespremenjeni zasedbi poskušala zmagati.

V Kopru so mlajše kolegice in kolegi v kategoriji U14 osvojili 10. (pionirke) in 4. Mesto (pionirji). Pionirke U12 so bile tretje, pionirji pa četrti.

Atletinje in atleti velenjskega atletskega kluba so osvojili 19 posamičnih in štafetnih medalj. Podrobnosti si lahko ogledate v priloženih rezultatih.