Poteka vpis novih članov , pridružite se nam!
Z vpisom pričnemo v četrtek, 1. 9. 2022, na Mestnem stadionu ob jezeru med 17. in 18. uro. 
Vpišete se lahko tudi vse dni v septembru, od ponedeljka do četrtka, med 17.00 in 18.00 na stadionu. 

Športnik leta 2016, Velenje

7. 4. 2017
V torek, 4.4.2017, so bili v Domu kulture v Velenju v sodelovanju z Mestno občino Velenje in Festivalom Velenje sprejeti in nagrajeni  športniki Mestne občine Velenje za njihove dosežke v letu 2016. Prireditev je bila kot vsako leto dobro obiskana, glavna nit prireditve pa so bili urbani športi. Na odru so se predstavili 6pack Čukur, Manca Špik in Issac Palma. Goste je z nastopom presenetila odlična plesalka na drogu Anja Šivic.
Kot vsako leto, so bili med nagrajenci in nominiranci tudi naši atleti. Športniki leta so postali Dino Subašič med kadeti in Nea Meh ter Matevž Sušec v kategoriji naj športnik ŠŠD. V kategoriji članic je bila v zelo močni konkurenci nominirana Maja Mihalinec, lanskoletna športnica leta, ki pa žel naslova ni uspela ubraniti. Naj športnica je namreč postala plezalka in letošnja svetovna prvakinja, Janja Garnbret. Med nominirankami sta bili tudi Tina Česnik, v kategoriji kadetinj in Urška Lampret v kategoriji mladink. Poleg tega so številni naši atleti dobili tudi priznanja za športne dosežke v letu 2016.
Med nagrajenci pa so bili tudi naši trenerji, sodniki in funkcionarji. Tako je najvišje priznanje za življenjsko delo v športu, je prejel naš dolgoletni predsednik kluba, Marjan Hudej. Andreja Jošt je prejela priznanje za 15 let dela v športu, Matija Molnar in Darjo Pungartnik pa za 30 let dela v športu. Vsi trije so začeli svojo športno pot, kot atleti, po končani atletski karieri pa svojo atletsko pot nadaljevali, kot sodniki in funkcionarji. Plaketo za 25 let dela v športu je je prejel tudi trener Gregor Doberšek, ki dobil hkrati tudi zlati znak Olimpijskega komiteja Slovenije za uspešno trenersko delo z našim gluhim atletom, Tadejem Encijem, ki je bil nominiran med športniki invalidi in je prav tako prejel priznanje Olimpijskega komiteja Slovenije.
Iskrene čestitke vsem nagrajencem!