Poteka vpis novih članov , pridružite se nam!
Kdaj? V sredo, 1. in v četrtek, 2. 9. 2021, na Mestnem stadionu ob jezeru med 17. in 18. uro. 
Vpišete se lahko tudi vse dni v septembru, od ponedeljka do četrtka, med 17.00 in 18.00 na stadionu. 

1. LIGIJEV MITING MLADIH V OKVIRU PIKINEGA FESTIVALA 2014

4. 9. 2014

Letos bomo v  Velenju organizirali 1. Ligijev miting mladih, ki bo potekal v okviru Pikinega festivala v Velenju, v nedeljo, 21.9. 2014.

Želimo, da bi miting zaživel in postal stalnica v slovenskem atletskem prostoru.

Naša ideja je, da miting ne bi bil izključno tekmovalnega značaja, temveč tudi prijeten dogodek ob zaključku tekmovalne sezone, ki bi pritegnil otroke, trenerje in starše na naš lep Mestni stadion ob jezeru.

Poleg samega tekmovanja bomo mladim atletom ponudili obisk Pikinega festivala, ki ravno ta dan odpira svoja vrata in obeta veliko zabave v okviru Pikinih delavnic in zabaviščnega parka (vsak atlet dobi ob prevzemu štartne številke silikonsko zapestnico in kuponček za palačinko oz. sladoled na prizorišču Pikinega festivala). Na stadionu pa si bodo v času mitinga otroci lahko privoščili razne prigrizke, pijačo, potekala pa bo tudi promocija tekaške opreme Adidas po akcijskih cenah. Prav tako se bo naš sponzor, Plastika Skaza predstavil z lastno blagovno znamko Cuisine, v okviru katere ponujajo najrazličnejše izdelke iz kakovostne  plastike (visoka temperaturna odpornost, BPA in melamine free…) za kuhinjsko rabo.

Ob koncu tekmovanja bomo izvedli tudi žrebanje štartnih številk in podelili nekaj bogatih in privlačnih nagrad  (Prva liga, T2, Plastika skaza…). Glavna nagrada v žrebanju je celo tablični računalnik s tipkovnico Transformer!

Najboljši trije v vsaki disciplini in kategoriji prejmejo medalje in praktične nagrade sponzorjev (AK Velenje, Plastika Skaza, Športne zveza Velenje, T2).